2009. március 7., szombat

febr 28-március 1, szombat-vasárnap

Vasárnap. Martin szülinapja. Azt kérte a szülinapjára, hogy menjünk el vele szánkózni, hát elmentünk. Mise után, persze. A kórus már megint énekelte a Purcell darabocskát, amit Hamvazószerdán.

Martin kapott két finn haverjától egy plüss rénszarvast finn pólóban, tőlem meg egy kindertojást, mert úgy szerettem volna adni neki :)

A szánkózás csuda muris lett, Martin a lakásában talált piros ladikkal, én a vadiúj piros popsitepsimmel (éljen a Prizma, ahol még kapni ilyet...), és két finn egy szürke meg egy fekete példány birtokosaként. Vannak képek is.Laci, a megtestesült ártatlanság...Laci és Klári elindulnak...Laci és Klári megérkeznek a domb 2 ellentétes oldalára...
Upps, ez fájt! avagy a nagy magyar merész lesiklás...És a társaság. Balról jobbra: Klári, magam, Saila, Mika, Laura, Martin, Laci.
A végén elmentünk egy kávézóba beszélgetni. Kiderült, hogy a finnek tudnak tökéletesen barátságosak és közlékenyek is lenni... Mi magyarok meg ott rémisztgettük a többieket a tüntetések és október 23-a történeteivel.

Nincsenek megjegyzések: